QDC Internetservices levert hoogwaardige en betrouwbare diensten voor de zakelijke en particuliere markt tegen aantrekkelijke tarieven. Met duizenden tevreden klanten en tienduizenden beheerde domeinnamen zijn wij één van de grootste internet service providers van Nederland.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden, instellingen en veeleisende eindgebruikers die hun zaken goed en veilig geregeld willen hebben.

Anders dan massa-providers besteden wij veel tijd en aandacht aan onze klanten. Persoonlijk contact en méér bieden dan een ander staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij hebben geen intenties om de grootste provider van Nederland te worden, maar ambieren wel de beste provider voor u te zijn én te blijven.

Waarom QDC Internetservices?


U wilt een betrouwbare partner die internet door en door kent. Die zorgt voor vakkundige en persoonlijke ondersteuning. Die u helpt en adviseert wanneer dat nodig is. QDC Internetservices is zo’n bedrijf, echte specialisten en service gericht. Een kundige partner waar u altijd op kunt rekenen.