ALL-IN-ONE pakket


Wij merken dat veel klanten niet duidelijk voor zich hebben, wat het verschil is tussen een domeinnaam, een webhosting of een website. Zo zijn er nog velen met u, welke eigenlijk allemaal willen dat "het gewoon werkt". En dat is nou exact, wat wij onze klanten ook willen aanbieden. Snel online zijn met een beveiligde website en een bijbehorend e-mailadres, welke eenvoudig te installeren is. En mocht dat niet lukken, dan assisteren wij u graag. Dit is wat de meeste klanten willen en dat is wat u kunt verwachten van een All-In-One pakket. Samen met u bespreken wij de opties en adviseren wij u, zodat u uw eigen plek op het web heeft.

Heeft u ook interesse in een All-In-One pakket waarin wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen? Bestel deze dan nu bij QDC en wij nemen contact met u op. In overleg bieden wij u een pakket voor een vast maandbedrag, welke aan uw wensen voldoet.

Wat kunt u verwachten van deze dienst?

Hieronder staan een aantal punten, waaraan u kunt denken bij een All-In-One pakket.

Unieke domeinnaam

Wij gaan met u op zoek naar een passende domeinnaam, welke aansluit bij uw bedrijfsnaam, merk - of project. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al een domeinnaam in uw bezit heeft, dan kunnen wij die domeinnaam ook koppelen aan het pakket. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere domeinnamen vast te leggen. Deze kunnen dan allemaal aan het pakket gekoppeld worden.

Beveiligde up-to-date website

Heeft u een idee voor een website, maar weet u niet goed hoe u moet beginnen? Door middel van een eenvoudige Installer lanceert u binnen enkele minuten een CMS (zoals WordPress of Joomla). Mocht dat niet lukken, dan kunnen wij u hierbij assisteren.

Daarnaast verzorgen wij voor u, dat deze website beveiligd wordt met een SSL-certificaat en dat (in het geval van een CMS) de meest recente updates doorgevoerd worden. Zo lopen de bezoekers van uw website geen risico, door bijvoorbeeld verouderde software of achterstallig onderhoud.

Overal e-mailen

Wij kunnen er ook voor zorgen dat er een werkend e-mailadres is, waar u alleen maar een wachtwoord voor nodig heeft. Met dit e-mailadres en wachtwoord bent u overal bereikbaar op uw laptop, mobieltje, vaste computer of tablet. Mocht u deze niet bij zich hebben, dan kunt u gebruik maken van een eenvoudig en herkenbaar webmail portaal. Wilt u meerdere e-mailadressen gebruiken, bijvoorbeeld voor collega's, familie of vrienden, dan kunnen wij dat eenvoudig uitbreiden.

Geen harde limieten

Wij hanteren voor onze All-In-Pakketten geen harde limieten voor opslag en dataverkeer. Middels een fair-use policy controleren wij of er onder onze gebruikers onnodige data wordt gebruikt. Zo kunnen wij meedenken over het opruimen of archiveren van oude data - en het beperken van dataverkeer.