Laat je niet misleiden!
28 juni 2017
Nieuwsbrief oktober 2017
11 oktober 2017
Toon alles

Nieuwsbrief augustus 2017

Lees hier onze nieuwsbrief van augustus 2017 met daarin hosting actie, PHP versie en Partnerschap met ADO Den Haag!

  • Profiteer van 50% korting op een nieuw hostingpakket
  • Test uw website op PHP versie 7.1
  • QDC is Business Partner van ADO Den Haag

Profiteer van 50% korting op een nieuw hostingpakket
QDC biedt tot 30 september 2017, 50% korting op nieuwe webhosting pakketten vanaf het Business Pakket voor het eerste jaar. Na verloop van het eerste jaar wordt het normale tarief gehanteerd. U kunt met uw pakket gemakkelijk via Installatron een website of webshop opzetten. Onze webhosting servers draaien allemaal op DirectAdmin, waarmee u de opties van uw pakket eenvoudig kunt beheren. Zie onze website voor de beschikbare pakketten.
U heeft ook de mogelijkheid om uw website uit te breiden, tegen een meerprijs, met SSL beveiliging, zodat uw klanten veilig privé gegevens over het Internet kunnen versturen. Voor meer informatie over de mogelijke keuzes van SSL beveiliging, kunt u ook op onze website terecht.
Test uw website op PHP versie 7.1
Momenteel draaien de servers van QDC, waar de webhostings van onze klanten op draaien, op PHP 5.6. Echter is het ook al mogelijk om uw website te testen op PHP 7.1 (zie de volgende instructie om dit te testen). De nieuwe PHP versie werkt volgens de laatste standaarden en is efficiënter in gebruik. QDC gaat eind 2017 de PHP versie 5.6 uitfaseren, zorg er voor dat u uw website getest heeft op de nieuwe PHP versie. Zo bent u alvast klaar voor de toekomst en kunt u gebruik maken van de nieuwste features welke in PHP 7.1 beschikbaar zijn.
Wilt u echter in de toekomst gebruik blijven maken van PHP 5.6 (of een andere versie)? Dan kunt u hiervoor ook een eigen virtuele server (VPS) afnemen. U bent dan vrij om uw eigen PHP versie te kiezen om op een door u gewenst moment over te stappen van versie PHP 5.6 naar PHP 7.1. Wel adviseren wij u om toch alvast te gaan testen met de nieuwere PHP versie. Met een eigen VPS kunt u ook twee PHP versies naast elkaar draaien, om een nieuwere PHP versie te testen. Op onze website vindt u meer informatie over onze VPS pakketten
QDC is Business Partner van ADO Den Haag
Om onze ambities in de regio Haaglanden te vergroten is QDC Business Partner geworden van ADO Den Haag. Regelmatig zijn wij te vinden bij de thuiswedstrijden in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag in het Forepark. Ook buiten de wedstrijden om zijn wij aanwezig bij de verschillende events die de Business Club van ADO Den Haag organiseert. Wij wensen ADO Den Haag een succesvol en sportief seizoen toe!