Nieuwsbrief juli 2019
26 juli 2019
Kwetsbaarheid in WordPress plug-in
14 mei 2020
Toon alles

Nieuwsbrief november 2019

Lees hier onze nieuwsbrief van november 2019 met daarin: nieuwe locatie QDC

QDC terug in Leidschendam

QDC heeft vorige maand een pand aan de gezelligste straat van Leidschendam betreden, de Damlaan. Wij delen dit pand momenteel nog met Flextrans, welke richting het einde van 2019 zal vertrekken naar hun nieuwe locatie. 
QDC is een IT-bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het aanbieden van domeinnamen, websites, digitale beveiliging en e-mailoplossingen. Het bedrijf is ooit in de Rietvink opgericht als hobbyproject voor hardware, maar later gegroeid tot een volwaardige speler op de IT-markt. Deze groei zorgde ervoor dat er een eigen kantoor nodig was, waardoor QDC destijds verhuisde naar het Forepark. Hier werd het pand, welke een prachtig uitzicht had op het ADO stadion, gedeeld met aannemer Bert Kremers.

Het aanhoudende succes van QDC zorgde ervoor dat er wederom een verhuizing nodig was. De bevriende Leidschendammer Marlon van Delden (zelf ook woonachtig in Leidschendam) verhuurde kantoorruimte in een gedeelte van zijn pand (toen nog Tema / Hein Lehmann, tegenwoordig Siebtechnik Tema B.V.) in Rijswijk. Hier heeft QDC met veel plezier gezeten, totdat op 16 juli 2019 het noodlot toesloeg.
Een brand welke begon bij de buren (Kiwi Electronics) zorgde ervoor dat het pand onherstelbaar verwoest was. Gelukkig waren er geen gewonden gevallen, maar beide ondernemingen zaten hierna zonder bedrijfsruimte. Kiwi Electronics vond al snel een nieuwe vestiging op de Oude Middenweg. QDC kon tijdelijk bij een leverancier (EK-Media) in het Forepark aan de slag, vlakbij het oude onderkomen van QDC.
Helaas was ook EK-media bezig met een verhuizing (naar Zoetermeer), waardoor QDC verder bleef kijken voor een eigen permanente oplossing. Deze werd gevonden in Leidschendam, op de Damlaan. De eigenaren van Flextrans zijn bezig met een verhuizing naar Nootdorp. QDC zal na het vertrek van Flextrans achterblijven in het pand.

Heb jij nou ook een website of domeinnaam nodig? Wil jij een eigen professioneel e-mailadres hebben? Kom dan gezellig langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.