Nieuwsbrief augustus 2017
15 augustus 2017
Nieuwsbrief juli 2019
26 juli 2019
Toon alles

Nieuwsbrief oktober 2017

Lees hier onze nieuwsbrief van oktober 2017 met daarin onze winteracties en SSL prijsverlaging!

  • ACTIE: korting op .org, .london en .global domeinnamen
  • ACTIE: nu 50% korting op alle Barracuda diensten
  • Prijswijzigingen voor SSL certificaten en Geotrust Anti-Malware Scan

ACTIE: korting op .org, .london en .global domeinnamen
Voor meerdere domeinnaam extensies bieden wij nu hoge kortingen op de initiële registratie van een domeinnaam met deze extensies. Onderstaande kortingen gelden alleen voor de registratie van nieuwe domeinnamen. Om te profiteren van de korting, dient de domeinnaam wel tijdens de actieperiode geregistreerd te worden.
.ORG
De generieke en veel voorkomende .org extensie bieden wij nu tijdelijk voor maar € 9,95 in plaats van € 15,50! Deze actie is geldig tot en met 15 januari 2018. Bij verlenging wordt het normale tarief gehanteerd.
.LONDON
Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk, of heeft u nauwe banden met Londen? Dan kunt u nu uw domeinnaam met deze extensie tegen een zeer scherpe prijs registreren. Nu tijdelijk voor maar € 12,95 in plaats van € 44,95! Dit scherpe tarief bieden wij tot 31 maart 2018. Bij verlenging wordt het normale tarief berekend.
.GLOBAL
Verleg uw grenzen met uw wereldwijde bekende .global domeinnaam. Presenteer uw visie, doelgroep of relaties direct met deze domeinnaam extensie. Het registreren van een domeinnaam met een .global extensie bieden wij nu tijdelijk aan voor maar € 16,95 in plaats van € 72,95! Deze actie is geldig tot en met 30 november 2017. Bij verlenging wordt het normale tarief gehanteerd.
Controleer snel of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en vraag direct bij ons een offerte op! Op deze offerte zal de actiekorting voor de bovenstaande domeinnaam extensies worden verwerkt.
ACTIE: nu 50% korting op alle nieuwe Barracuda Spam & Virus Firewall diensten
Tot 31 december 2017 biedt QDC haar Barracuda anti-spam dienstverlenging aan voor de helft van de prijs. Wanneer u deze filtering afneemt in combinatie met een hosting bij QDC, dan ontvangt u 50% korting. Neemt u de anti-spam filtering af voor een eigen inkomende mailserver, dan ontvangt u ook dit voordeel. De actiekorting wordt zelfs toegepast bij uw nieuwe Basic- of Advanced control panel. Deze actie is van toepassing op het eerste termijn van een nieuw abonnement. Bij verlenging van het abonnement geldt het standaard tarief.
Prijswijzigingen SSL certificaten
QDC heeft een prijswijziging doorgevoerd voor haar SSL certificaten. Zo zijn de RapidSSL en QuickSSL Premium, evenals de TrueBusinessID certificaten in prijs verlaagd. Hiermee willen wij ook bijdragen aan veiliger internet en de toegang tot het gebruik van een dergelijke beveiligde verbinding toegankelijker maken.
Wist u dat het voor webshops of websites waar privacy gevoelige informatie, zoals bijvoorbeeld een e-mailadres, wordt afgegeven, het verplicht is om een beveiligde verbinding te gebruiken? Mocht u nog geen beveiligde verbinding tussen uw website en uw bezoekers gebruiken, dan kunt u op onze website meer informatie vinden en een offerte opvragen om zo te profiteren van onze scherpere tarieven.
Prijswijziging GeoTrust Anti-Malware Scan
De GeoTrust Anti-Malware Scan heeft QDC ook in prijs verlaagd. Deze volledig geautomatiseerde Scan helpt u om uw website te beschermen tegen kwaadwillende. Daarnaast kan er aan uw bezoekers worden getoond dat u aandacht heeft voor hun veiligheid. De Anti-Malware Scan scant dagelijks uw webbestanden op verdachte code. Ook geeft dit product de beschikking tot een dynamische “anti-malware seal”, waarmee u kunt aantonen aan uw bezoekers dat uw website veilig is. Voor meer informatie, kijk hier op onze website.