Virtual Private Server (VPS)

Is een gedeelde web- of e-mailhosting te beperkt of heeft u specifieke wensen?


Dan kunt u bij ons een eigen virtuele server afnemen (VPS). Er wordt een VPS voor u geïnstalleerd en geconfigureerd naar uw wensen, waar alleen u of uw bedrijf gebruik van kan maken. Met een eigen server zult u niet de vertragingen of beperkingen ondervinden die mogelijk kunnen voorkomen op een gedeelde web- of e-mailhosting. Doordat het een privé server betreft staat het klanten met een VPS vrij om deze naar wens te configureren. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als u een alternatieve PHP of MySQL versie wilt draaien voor uw website. Het is zelfs mogelijk om pakketten op uw server aan te maken om deze vervolgens door te verkopen.

Hieronder wordt een overzicht getoond van enkele standaard HA VPS pakketten die wij bieden. Uw VPS wordt opgenomen in een High-Availability platform, wat inhoudt dat de server verplaatst wordt naar een andere locatie indien fysieke onderdelen offline gaan. Hierdoor blijft eventuele downtime beperkt tot een minimum. De pakketten in het onderstaande overzicht kunnen altijd uitgebreid worden met maandelijks beheer. Dit houdt in dat de het beheer van de server en het besturingssysteem voor u wordt verzorgd – zoals bijvoorbeeld software updates.

Op een managed VPS, bieden wij ook een half uur beheer en server / service monitoring. Met een onbeheerde VPS bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer en de inrichting van de VPS, wel richten wij deze standaard in met WHM en cPanel. Voldoen de onderstaande pakketten niet aan uw eisen, dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij een bijpassende configuratie voor u kunnen opstellen. Voor afname langer dan 12 maanden worden er geen setup-kosten berekend.

  • Redundant uitgevoerd
  • Mogelijkheid tot beheer van het OS
  • WHM en cPanel toegang
  • Geen setup kosten vanaf 12 maanden afname
  • Volledig verzorgde R1Soft externe back-ups optioneel
  • Ook webdesign en onderhoud op maat

Neem voor een passende oplossing of maatwerk contact op met onze Support-afdeling.

Overzicht van onze standaard VPS pakketten

Kies uw meest geschikte pakket

Onze prijzen zijn weergegeven per maand, deze diensten worden aangeboden in een jaar- of maandabonnement.

Onze Support-afdeling adviseert u graag bij het maken van de beste keuze. U bent bij ons zeker van goede en snelle service. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze Support-afdeling.


Extra opties voor een VPS-pakket

 
VPS-optiePrijsPeriode
Extra IPv4 adres€ 2,80p/mnd
Beheer / Managed OS€ 35,00p/mnd
Extra vCPU per core€ 8,40p/mnd
Extra RAM geheugen per GB€ 11,05p/mnd
Extra SSD opslag per 10 GB€ 3,50p/mnd
HDD opslag (archief) per 10 GB€ 1,70p/mnd
R1Soft Back-up opslag per GB€ 0,33p/mnd
R1Soft back-up licentie€ 5,20p/mnd
Setup kosten (alleen bij afname minder dan 12 maanden of Windows OS)€ 75,00eenmalig
Windows besturingssysteem€ 16,25p/mnd