Webhosting

Wij bieden betrouwbare webhosting op snelle en stabiele servers in Nederland.


Onze servers ziijn uitgerust met onder andere PHP 7.4 en MariaDB 10.3. U kunt echter ook zelf eenvoudig elke andere gangbare PHP-versie instellen binnen uw pakket. Hierdoor zijn onze hosting pakketten zeer geschikt voor webshops en websites gebaseerd op content management systemen zoals Joomla! en WordPress. Op al onze servers draait DirectAdmin, als grafisch webbased hosting-control panel.

Er wordt op al onze pakketten een domeinnaam vergoed (tot maximaal 12,95 euro), als deze domeinnaam ook bij QDC is ondergebracht. Daarnaast kan op alle hostingpakketten gebruik gemaakt worden van domein-aliassen, indien deze domeinnamen ook bij QDC zijn ondergebracht. Voor elke webhosting kan er gebruik gemaakt worden van een of meerdere mailboxen. Via IMAP of POP3 kunt u deze e-mailaccounts ook op uw eigen computer, tablet of mobiel ontvangen. Daarnaast kunnen de e-mailaccounts ook benaderd worden via een webbrowser, door middel van Roundcube (een webmail programma).

Op al onze pakketten bestaat de mogelijkheid om een SSL-certificaat te installeren. Een SSL-certificaat kan optioneel worden aangevraagd, waarbij wij de aanvraag en installatie verzorgen als deze bij QDC is afgenomen. Met een SSL-beveiliging wordt het verkeer tussen de bezoekers en de website beveiligd middels versleuteling. Wij bieden bij de afname van een Premium pakket het éérste jaar een gratis PositiveSSL certificaat aan. Klik hier voor de voorwaarden.

  • Betrouwbare en stabiele servers in Nederland
  • Domeinnaam vergoed tot 12,95 Euro
  • DirectAdmin controle paneel incl. Installatron applicatie manager
  • Geen setup kosten
  • POP3 en IMAP e-mail incl. webmail en SMTP
  • Het eerste jaar gratis SSL-certificaat vanaf Medium hosting
  • Ook bieden wij webdesign en onderhoud op maat

Hoewel wij aangeven dat het dataverkeer onbeperkt is, wordt het dataverkeer wel gemonitored. Wij gebruiken hierbij een fair-use-policy, wat inhoudt dat wij bij uitschieters kunnen ingrijpen. In het geval van (onverhoopt) excessief gebruik kan het dan voorkomen dat wij in samenspraak met de gebruiker op zoek gaan naar een passende oplossing.

Onze prijzen zijn weergegeven per maand, deze diensten worden aangeboden in een jaarabonnement.

Onze supportafdeling adviseert u graag bij het maken van de beste keuze. Heeft u behoefte aan meer vrijheid of heeft u specifieke eisen? Bij ons kunt u ook terecht voor een dedicated of virtuele (VPS) server. Neem hiervoor contact met ons op of kijk hier voor meer informatie. U bent bij ons zeker van goede en snelle service.


Uitgebreid overzicht hosting specificaties

 
ComponentInbegrepenBijzonderheden
Control PanelDirectAdmin
WebserverApache
BackupsRetentie van 7 dagen. Er zijn kosten verbonden aan het terugzetten van een back-up.
FTP toegang
PHP versie7.4PHP 7.4 is de default versie, u kunt echter zelf eenvoudig kiezen uit alle gangbare PHP-versies
MariaDB versie10.3
PHPmyAdmin
SSH toegangAlleen beschikbaar op uw eigen VPS
Installatron
Subdomeinen
ASP.NETAlleen mogelijk op een eigen Windows VPS
POP3
IMAP
SMTP
Aantal uitgaande e-mails per dag1000Hogere limieten zijn mogelijk, neem hiervoor contact met ons op
Basis Anti-SpamOptioneel geavanceerde Anti-Spam van Barracuda
SSL-certificaatEerste jaar inbegrepen vanaf Medium webhosting